VETIPAK blikt aan de hand van trends terug op dag van de duurzame verpakking.

VETIPAK blikt aan de hand van trends terug op dag van de duurzame verpakking.

Op 22 juni vond in Oss het landelijke online evenement Dag van de Duurzame Verpakking plaats. Als Packaging Technologist bij Vetipak was Rens van de Rakt er natuurlijk bij. Aan de hand van vier trends (Transitie naar MONO-materiaal, Life Cycle Analyses, de 6R-methode en Tegen het waardeverlies) blikt hij terug op deze dag.

“De Dag van de Duurzame Verpakking is een initiatief van de Gemeente Oss en HAS Hogeschool. Het evenement is bedoeld om de verpakkende bedrijven in Oss beter op de kaart te zetten en om de onderlinge samenwerking te bevorderen. Als Vetipak mochten we dan ook niet ontbreken.” Lees verder…

Stay on top of the game!

Latest news

Check out the latest news and search through our article database about the Contract Packing Industry in Europe and The European Co-Packers Association (ECPA).

European Market Report

As presented at our conference in Eindhoven (Spring 2019) we have published a new version of ECPA's market report. The 2018 Market Survey, which was conducted between September 2018 and March 2019, is ECPA’s 3rd report.

Conference 2019

On 22 and 23 May, the European Co-packers Association organised the 3rd Industry conference which was held in Eindhoven, Netherlands.